mašine i uređaji

Mašine                                                                                                 CEATEX

Jednoosovinska mesalica sa lopaticama
Kvalitetne i pouzdane mašine su preduslov za dobro funkcionisanje svake tehnološke linije i kvalitetan finalni proizvod.  U našoj ponudi su isključivo mašine najviše klase, proizvedene po svetskim standardima i u skladu sa najstrožim zahtevima za industrijsku primenu. Pored programa FAMSUN-MUYANG, jednog od tri vodeća svetska proizvođača procesne opreme za industriju stočne hrane,  Feed Tec isporučuje komplementarnu opremu direktno od specijalizovanih podizvođača vodećih svetskih firmi iz relevantnih oblasti, kao što su program za mlinsku industriju, program multihead vaga i vertikalnih automatskih mašina za pakovanje i dr.

Izbor kvalitetnih proizvođača, kao i neposredna kontrola naših inženjera svake poručene mašine u toku proizvodnje i pre isporuke iz fabrike, dozvoljavaju  nam da našim klijentima omogućimo garantni rok u trajanju od 24 meseca. Radne performanse u skladu sa savremenom tehnologijom, pouzdanost , dugotrajni radni vek i 24-mesečna garancija, a uz to i značajno niža cena u odnosu na konkurentske mašine odgovarajuće klase su faktori koji čine mašine iz naše ponude  pravim izborom za Vašu proizvodnju.

Mikro cekicari

 

 

Uređaji                                                                                                        CEATEX

UREDJAJI GORNJA FOTOGR
Važan preduslov za nesmetano funkcionisanje tehnološke linije je upotreba pouzdanih uređaja za regulisanje toka materijala, kao što su elementi  protoka, senzori i merni uređaji. Karakteristika ovih „malih“ elemenata proizvodne linije je da njihovo ispravno funkcionisanje sprečava velike štete u radu do kojih može da dođe i obratno.  Zato je od primarne važnosti da ovi uređaji budu visokog kvaliteta. Iz našeg programa izdvajamo vazdušne zaustave, skretnice pneumatskog transporta i ćelijske dozatore  jednog od vodećih svetskih proizvođača specijalizovanog za ovu vrstu proizvoda.

Takođe, u našoj ponudi je i celokupni program FINE TEK, renomiranog proizvođača senzora, uređaja za merenje nivoa, pneumatskih čekića i vibratora za eliminisanje zastoja protoka praškastih i granularnih materijala. Kao ekskluzivni zastupnici proizvođača i direktni uvoznici svih uređaja iz naše ponude, pored konkurentnih cena i velike palete proizvoda za najrazličitije namene, od nas ćete dobiti i  stručan savet vezan za pravilan izbor odgovarajućeg uređaja za svaku pojedinačnu poziciju tehnološke linije. 

UREDJAJI DONJA FOTOGR